Vilken sport är din favorit?

Alla har vi olika intressen och vissa av oss kanske gilla innebandy mer än någon annan sport. Andra kanske har intresse för flera sporter. Innebandy och hockey påminner en del om varandra då man spelar med klubba och ska få en puck eller boll i mål. Så klart så ser utrustning och spelplan olika ut för dessa båda sporter.

Vi har jämförs innebandy och hockey tidigare på denna sajt. I många fall så kanske man börjar med en sport och blir den trogen tills man blir för gammal för att utöva sporten. Andra kanske hoppar mellan olika sporter och kan inte riktigt bestämma sig för vad man vill hålla på med. Som ung så kan det vara en fördel att testa olika saker för att se vad man tycker bäst om.

Provar man inte så vet man ju inte om man gillar innebandy mest eller hockey är den sport som mans ka lägga sin tid på. Det är ju som sagt inget hinder om man håller på med mer än en sport. Räcker tiden till så ska man självklart göra det man känner för. Vi tror dock inte att man ska hålla på med för många sporter utan satsa främst på en eller högst två så man kan satsa mer på dessa.

Comments are closed.